Cautare

4416 de rezultate pentru "ion cristoiu" (3.17 secunde)
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str. ... Ion Mincu. ... Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. ... Ion Mihalache - Piata Victoriei;
A fost redactor sef la cel mai mare ziar de dupa revolutie, Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoiu la vremea aceea.
La scoala de vara, a mentionat social-democratul, vor participa personalitati locale si centrale dar si un analist politic, cel mai probabil acesta fiind Ion Cristoiu.
Cea mai recenta inovatie lingvistica a Elenei Basescu este cea din emisiunea lui Ion Cristoiu, Zig Zag, de la Antena 3, difuzata duminica:
Duminica seara, la ora 20.05, Principele Radu a fost invitatul lui Ion Cristoiu la emisiunea "Zig-zag", de la Antena 3.
Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Zig Zag, moderata de Ion Cristoiu. "Nu exclud candidatura mea la prezidentiale. Ma framanta si pe mine chestiunea asta.
Analistul Ion Cristoiu este, si el, de parere, ca avem nevoie de vot obligatoriu: "In conditiile Romaniei de azi, votul obligatoriu ar fi o decizie de salvare a democratiei.
a celor din opozitie care nu stiu ce faceau pe vremea cand maestrul Ion Cristoiu scria despre o gaina violata?!.
Despre construirea unui mit politic a vorbit, in premiera absoluta, fostul presedinte Emil Constantinescu, intr-un interviu televizat dat acum 5 ani lui Ion Cristoiu, la Antena 3.
(Asa cum de altfel se angaja chiar ea, la Ion Cristoiu intr-o emisiune duminicala electorala de la Antena 3: Q.
Intre cei care au dat ca sigura schimbarea lui Boc s-a numarat, acum trei zile, inclusiv Mircea Geoana, in cadrul unui interviu acordat lui Ion Cristoiu, la B1TV.
Cateva ore mai tirziu, aflat la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la B1TV, Igas a facut o afirmație naucitoare, intrebat unde vor fi dirijate fondurile de la buget:
Fostul ministrul al Muncii, sociologul Sebastian Lazaroiu, a facut luni seara, la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, o afirmatie epocala, care va genera, probabil, multe discutii aprinse de aici incolo:
In primul rand, se pare ca numarul celor care l-ar urma pe Geoana afara din PSD e mult mai mare decat s-a auzit pana acum. "O fractura grava", cum insusi seful Senatului s-a exprimat aseara, la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV.
Explicatia acestui fenomen a fost furnizata de catre reputatul sociolog Alin Teodorescu, in emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, seful IMAS dezvaluind ca, din ziua de 10 mai 2010 si pana azi, Basescu zace prabusit sub 10%, fara a reusi gasirea solutiei miraculoase pentru revenire.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
La finele editorialului sau, parerile lui Dan Tapalaga converg cu cele ale colegului sau de front politic, Ion Cristoiu, ambii recunoscand in ultimele editoriale ca un spatiu de manevra a lui Traian Basescu e foarte mic in cazul unei majoritati obtinute de USL, iar seful statului nu poate face pe "Jupanul" numind pe cine pofteste, ci va trebui sa actioneze conform interesului national, numindu-l pe Victor Ponta si evitand o destabilizare politica a tarii.
google-analytics.com